Vásári szolgáltatások

Vásárok Németországban

A németországi szakmai kiállítások a külföldi cégek számára központi jelentőségűek, lehetővé téve a német és a külföldi piacokra kijutást. 100.000 külföldi kiállító és 2,7 Mio. külföldi látogató vesz részt évente a 170 nemzetközi nagy hányadban világvezető kiállításon Németországban. A szakmai látogatók első kézből tájékozódhatnak az innovációkról, és cserélik ki a szakmai tudnivalókat partnereikkel. A kiállítók a világ minden tájáról érkező döntéshozókkal találkozhatnak és nemzetközi aktivitásokat, üzleti tevékenységet indíthatnak el. A vásárok helyszínei, a német nagyvárosok pedig nagyon könnyen megközelíthetőek a résztvevők számára.

Vásári szolgáltatások

A Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) négy német vásártársaság hivatalos magyarországi képviselője. Ellátja a Messe Berlin(Berlini Vásártársaság), a Messe Karlsruhe (Karlsruhei Vásár és Kongresszusszervező Vállalat),  a NürnbergMesse (Nürnbergi Vásártársaság), valamint a Spielwarenmesse (Nürnbergi Játékvásár) képviseletét. 

Ezen felül a DUIHK készséggel áll rendelkezésére általános információkkal a magyarországi és németországi vásárokról. 

Akár kiállítóként, akár látogatóként vesz részt szakvásárokon, kamaránk széleskörű szolgáltatást kínál a megfelelő vásár kiválasztásától kezdve a vásári részvétel alapos előkészítésén át egészen a professzionális lebonyolításig.
Vonatkozik mindez a németországi vásárok mellett a hazánkban megrendezésre kerülő kiállításokra is, ahol tagjaink számára lehetőséget biztosítunk  a kamarai közösségi standunkon való megjelenésre.

Egyéni tanácsadás kiállítóknak

Amennyiben önálló kiállítóként németországi, vagy magyarországi vásárokon szeretne részt venni, komplett szolgáltatási csomagot vehet igénybe.

A szolgáltatás tartalma
1.Segítünk kiválasztani az ideális vásárt, az Ön ágazatára vonatkozó piaci elemzésekkel, valamint termékeinek és a kitűzött célnak megfelelő tanácsadással.
2. Előkészítjük és megszervezzük vásári részvételét.
Szolgáltatásaink: a kiállítói stand lefoglalása, a hivatalos vásári katalógusban való megjelentetés, a vásári infrastruktúra, a hosztesz- és tolmács-szolgáltatás biztosítása, meghívók, kiállítói belépő vagy parkolójegy beszerzése.
3. Felépíttetjük vásári standját
Neves standépítő cégekkel és grafikusokkal együttműködve a stand megtervezése és kivitelezése; helyszíni kapcsolattartás a stand megépítése során.
4. Gondoskodunk a marketingtámogatásról a következő megoldásokkal: egyedi reklámkatalógusok és prospektusok készítése; komplett marketingkoncepciók kidolgozása a vásári részvételre és annak utógondozására.
5. Szervezési és szakmai támogatást nyújtunk a helyszínen.
6. Megszervezzük utazását, lefoglaljuk szállását.

Árak, átfutási idő
Kérjen személyre szóló ajánlatot!
Áátfutási idő: a vásári jelentkezési határidő és a vásár időpontja függvényében

Szolgáltatások vásárlátogatók számára

Amennyiben egyéni vásárlátogatóként szeretne részt venni németországi vagy magyarországi vásárokon, segítünk Önnek a hatékony előkészítésben.

A szolgáltatás tartalma
1. Üzleti partnerközvetítés
Felkutatjuk a potenciális üzleti és értékesítési partnereket (a kiállítók és a vásár-látogatók között); megszervezzük az első kapcsolat-felvételi beszélgetéseket már a vásár előtt.
2. Tárgyalási időpontokat egyeztetetünk egyéni megbeszélésekhez.
3. Tolmácsokat közvetítünk.
4. Belépőjegyeket értékesítünk a Kamara által képviselt berlini és nürnbergi vásártársaságok rendezvényeire.
5. Szervezési és szakmai támogatást nyújtunk a helyszínen.
6. Megszervezzük utazását, lefoglaljuk szállását.

Árak, átfutási idő
Kérjen személyre szóló ajánlatot!
Átfutási idő: 6-8 hét

Képzések a hatékony vásári megjelenéshez

Annak érdekében, hogy a vásári részvétel minél hatékonyabb legyen, és hogy az ezzel járó költségeket mérhető üzleti eredményekre lehessen váltani, évente egyszer intenzív tréningeket kínálunk a vásári marketing területén, német szakértők bevonásával.

Továbbképzés „Tervezés és felkészülés" témában
stratégiai célkitűzés megfogalmazása
költségtervezés
kockázatkezelés
a vásári részvétel kiértékelése
a részvétel valós költségeinek kiszámítása
az eredményesség mérése

Továbbképzés "Hatékony vásári részvétel a helyszínen" témában
a vásári részvétel hatékonyságának növelése
stand-látogatók számának növelése
csapatmunka megszervezése a standon
a vásári team megfelelő felkészítése
professzionális fellépés
az interkulturális különbségek jelentősége
sikeres kommunikáció

Árak
Kérjen személyre szóló ajánlatot!