Messe Nürnberg

Nürnberg Messe – Hivatalos vásárképviselet Magyarországon

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara ellátja a Nürnbergi Vásártársaság hivatalos magyarországi képviseletét. A vásárképviseleti tevékenység keretében a Kamara segíti a magyar vállalatok kiállítóként vagy látogatóként való részvételét nürnbergi vásárokon.

Kiállítóink vásári részvételét - az előkészületektől kezdve egészen a részvétel megvalósításáig - teljeskörű szolgáltatásainkkal segítjük.Szakmai látogatóink számára elvégezzük a kötelező szakmai regisztrációt és elővételben állítjuk ki belépőjegyeiket a vásárokra, legtöbbször jelentős kedvezménnyel.

Nürnberg Messe - A vásárterület

15 vásárcsarnok
170.000 m² kiállítási felület
Európa top 10 vásártársasága és a világ 15 legnagyobb vásártársasága közé tartozik
Nemzetközi jelenlét: 120 nemzeti és nemzetközi szavásár és konferencia körülbelül 40 támogatott közösségi standdal Nürnbergben és világszerte
Leányvállalatai: Kínában, Észak-Amerikában, Brazíliában, Olaszországban és Indiában
közel 50 képviseletből álló nemzetközi hálózattal rendelkezik, melynek tagja a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara is
évente több mint 27.000 kiállító és 1,13 millió látogató

Vásárok Nürnbergben

BIOFACH & VIVANESS

2022. február 15-18. BIOFACH / VIVANESS
Bioélelmiszerek Nemzetközi Szakvására & Natúrkozmetikumok Nemzetközi Szakvására

A BIOFACH és VIVANESS tökéletes párost alkotnak a biotermékek piacán, így nem csoda, hogy a sikeres vásárduón minden évben különleges légkör uralkodik. A szakma egyik kihagyhatatlan eseményeként fontos üzleti találkozóhelyet biztosít az ágazat szakemberei számára, másfelől elengedhetetlen kiegészítője a sikeres pozícionálásnak. A világ vezető bioélelmiszer vására és a naturkozmetikumok nemzetközi szakvására egy fedél alá hozza a a szakembereket és a szakmát, a piacot  és a termékeket, az imageépítést és a PR-t, a tartalmat és a tudást valamint a politikát és a közvéleményt.

Vásárinformációk
Nyitvatartás: szerdától péntekig 9.00 –18.00, szombaton 9.00 – 17.00
Pavilonok: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 7A, 9
Bejáratok: középső és keleti bejárat
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.biofach.de és  www.vivaness.de

Brau Beviale

2022. november 8-10.
Nemzetközi italgyártási és marketing szakvásár

A Brau Beviale szakvásáron belekóstolhat az európai italgyártás legújabb trendjeinek és technológiáinak kimeríthetetlen forrásába. A vásáron kiállítók innovatív módszereiket prezentálják a gyártás- és adagolástechnika, az iránymutató logisztikai megoldások, a magas minőségű italaplapanyagok és az újszerű terjesztési ötletek terén. A szakvásár átfogó programjával csillapítja tudásszomjat, piaci orientációt nyújt és párbeszédre ösztönöz. 

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 – 18.00, csütörtökön 9.00 – 17.00
Pavilonok: 1, 4, 4A, 5, 6, 7, 7A, 9
Bejárat: középső és keleti bejárat
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.brau-beviale.de 

Chillventa

2022. október 11-13.
Nemzetközi hűtés-, klíma-, szellőzéstechnikai és hőszivattyú szakkiállítás

A hűtéstechnika ágazat továbbra is rohamosan növekvő tempóban fejlődik, így folyamatosan új innovációk, termékek és rendszerek kerülnek a piacra. A szakma legnevesebb vásárán mindezek bemutatásra kerülnek, a szakvásár széleskörű kínálatnak köszönhetően pedig minden kérdés megválaszolásra kerül a hűtés, klimatizálás, szellőzés és hőszivattyúk körül, ipari és kereskedelmi aspektusokból egyaránt. Az energiahatékonyság és a fenntarthatóság kiemelet témája a kiállításnak és a szakfórumokkal és konferenciákkal kiegészült értékes keretprogramnak.

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 – 18.00
Pavilonok: 4, 4A, 5, 6, 7, 7A, 8, 9
Bejárat: középső és keleti bejárat
Parkolás: keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.chillventa.de

 

ECS - European Coatings SHOW

2023. március 28-30. 
Ragasztás, tömítés, építőipari anyagok

Az ECS kínálati spektruma átfogóan tükrözi a festékek és lakkok színes világának innovációit. Kétévente ebben az időben találkoznak a festékek, lakkok, ragasztóanyagok, tömítőanyagok, adalékanyagok és nyomdafestékek és építőipari vegyianyagok készítői valamint ipari feldolgozók illetve a tudomány és kutatás képviselői, hogy szemtanúi lehessenek a coating piac legújabb fejlesztéseinek.

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 –18.00, csütörtökön 9.00 – 17.00
Bejáratok: középső és keleti bejárat
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.european-coatings-show.com

embedded world

2022. március 15 -17. 
Kiállítás és Konferencia a beágyazott rendszerek technológiájáról

Az embedded world a beágyazott technológia világvezető nemzetközi szakkiállításaként kötelező program minden szakmabeli számára, aki embedded technológiák fejlesztésével, beszerzésével és alkalmazásával foglalkozik a hardwarek, softwarek, és az ezzel kapcsolatos szolgáltatások területén belül. Az évente megrendezésre kerülő konferencia és a szakvásár kombinációja összehozza a jelent és a jövőt ,elősegíti az innovációkhoz elengedhetetlen információcserét és lehetőséget ad a már meglévő étrékes kapcsolatok ápolására valamit újak kiépítésére. 

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 – 18.00, csütörtökön 9.00 – 17.00
Pavilonok: 1, 2, 4, 4A, 5 
Bejárat: keleti és középső bejárat
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.embedded-world.de

Enforce Tac

2022. március 1-2.
Nemzetközi kiállítás és konferencia a végrehajtás, biztonságtechnikai és taktikai megoldások témakörében

Az IWA OutdoorClassics szakvásárt megelőző két napon megrendezett Enforce Tac szakvásár kiállítói mindent felvonultatnak, amire csak a rendőrségnek, az igazságszolgáltatásnak, a vám-és pénzügyőrségnek illetve a fegyveres erőknek érdekes lehet; a legújabb fegyverek, legújabb fejlesztések, a legjobb minőségű szakhatósági kellékek, katonai ruházat és felszerelések, ballisztikus felszerelések és optoelektronika. Az Enforce Tac a hatósági  biztonsági és biztonságtechnikai felszerelésekre koncentrál, így az IWA kínálatát tökéletesen kiegészítve, az időbeli és térbeli közelségének köszönhetően a biztonságtechnikai termélek legszínesebb kínálatát vonultatja fel. Az Enforce Tac kiállításon kizárólag rendőrségi, igazságszolgáltatási intézmények és hatóságok valamint egyéb fegyveres erők szakmai látogatói vehetnek részt.

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 – 18.00
Pavilon: NCC Mitte és 10-es pavilon
Bejárat: középső bejárat
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.enforcetac.com

EUROGUSS

2022. január 18-20.
A nyomásos öntészet nemzetközi szakvására

Az EUROGUSS két évenként kerül megrendezésre a nyomásos öntészet legnagyobb európai  szakvásáraként. Az ágazatot érintő legfontosabb innovatív megoldások kerülnek terítékre többek között az alumínium, a magnézium és a cink nyomásos öntészet keretén belül, de CNC marógépek, rapid prototyping, fémötvözetek, présöntőformák, perifériák, folyamatoptimalizálás, energiahatékonyság, anyagvizsgálat, öntőgépek vagy 3D-s nyomtatás témakörei is szerepelnek a szakvásár kínálatában.

                 
Vásárinformációk
Nyitvatartás: kedden és szerdán 9.00 – 17.00
Pavilonok: 7 és 7A 
Bejárat: keleti bejárat
Parkolás: parkolóház a keleti bejáratnál 

Honlap:  www.euroguss.de

FachPack

Nemzetközi Csomagolástechnikai Szakvásár
2022. szeptember 27-29.

A FachPack nemzetközi csomagolástechnikai szakvásáron a csomagolástechnika, a logisztika és a felületnevesítés profijai találkoznak, hogy a vásár kreatív légkörében bővítsék szakmai ismereteiket, új kapcsolatokat építsenek vagy akár új, értékes beruházási lehetőségekre találjanakak. A FachPack megmutatja az arany középutat, hogyan lehet a költséghatékonyságnak és a vevői elégedettségnek egyaránt megfelelni, bemutatja a jövő trendjeit, technológiáit és a holnap vásárlóinak igényeit.

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 – 18.00, 29-én 9.00 – 17.00
Pavilonok: 1, 2, 3, 4, 4A, 5, 6, 7, 7A, 8, 9 
Bejárat: középső és keleti
Parkolás: a középső, a keleti és a déli bejáratnál

Honlap: www.fachpack.de

fensterbau frontale

2022. március 29. - április 01.
Az ablak és homlokzattechnika vezető szakvására

A fensterbau frontale kínálata a teljes nemzetközi kínálatot tükrözi az ablak-, ajtó- és homlokzattechnika szegmenséből. Az ágazat legújabb innovációival egy fedél alatt ismerkedhetnek meg építészek, asztalosok, homlokzatépítők illetve a kereskedelem képviselői többek között a profilrendszerek, üvegezés, rögzítéstechnika, biztonságtechnika, gépek ésberendezések képviselői. A kétévente megrendezésre kerülő szakvásár társvására a HOLZ-HANDWERK faipari géptechnológia és gyártóeszközök európai szakvására.

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 – 18.00, szombaton 9.00 – 17.00
Pavilonok: 1-8
Bejáratok: középső és keleti bejárat
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.frontale.de

FeuerTRUTZ

2022. június 29-30.
Szakvásár és Kongresszus a Megelőző Tűzvédelemről

A nürnbergi FeuerTRUTZ a többi hasonló témájú vásárral ellentétben a tűzvédelmi megoldásokat három irányból, építőipari, technikai és szervezeti oldalról is lefedi. 

Vásárinformációk
Nyitvatartás:  szakvásár: 9.00 – 17.00
                    konferencia: 9.30 – 17.00
Pavilonok:     szakvásár: 10.1 pavilon, középső bejárat
                    konferencia: középső bejárat, Brüsszel csarnok, München csarnok és Mailand terem
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.feuertrutz-messe.de

GaLaBau

2022. szeptember 14-17.
Városi zöld- és szabadterületek nemzetközi szakvására


Európa vezető városi, szabadtéri és zöldterület tervezési, építési és ápolási szakvására változatos kínálatot és teljes piaci rálátást nyújt látogatóinak. A GaLaBauval egyidőben a PLAYGROUND szakmai részen megismerkedhet a játszótéri eszközök, sport- és szabadidős létesítmények színes választékával, a Német Golfpálya Napok keretében pedig a golfpályák építéséért, ápolásárt és menedzseléséért felelős szakemberek tájákozódhatnak az aktuális trendekről.

Vásárinformációk
Nyitvavatartás: 9.00 – 18.00, szombaton 9.00 – 16.00 
Pavilonok: 1, 2,3, 3A, 4, 4A, 5, 6, 7, 7A, 8, 9, 10.0
Bejárat: középső és keleti bejárat
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.galabau-messe.com

HOLZ-HANDWERK

2022. március 29. - április 01.
Géptechnológia és Gyártóeszközök Európai Szakvására

A HOLZ-HANDWERK időpontját mindenki számára kötelezi felírni a határidőnaplóba, aki érdeklődik famegmunkáló gépek, a gyártóeszközök, a faalapanyaggok vagy felületkezelés iránt. A fensterbau frontale homlokzattechnikai szakvásárral egyidőben, tökéletes párost alkotva egy tető alá hozza a piacot, a termékeket, a szakmát és a szakértőket, tökéletes plattformot biztosítva ezzel az értékes üzleti kapcsolatok kialakítására.  

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 – 18.00, szombaton 9.00 – 17.00
Pavilonok: 8, 9, 10.0, 10.1, 11.0, 11.1, 12.0
Bejáratok: észak-nyugati és középső bejárat
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.holz-handwerk.de

IWA OutdoorClassics

2022. március 3-6.
Nemzetközi Fegyverkiállítás és szakvásár – vadász-és sportfegyverek, biztonságtechnika

Az IWA OutdoorClassics  szakvásáron kiállító cégek újdonságaikkal és a legújabb trendek bemutatásával új üzleti lehetőségeket és célcsoportokat nyitnak meg a vadászat, lövészet, szabadtéri és sportfelszerelések, ruházati termékek és az optika piaca számára. A „New Product Center”-ben az ágazat legújabb termékeit ismerheti meg. Az IWA-t megelőző két napon az Enforce Tac Nemzetközi kiállítás és konferencia a várja a végrehajtás, biztonságtechnikai és taktikai megoldások szakértőit. 

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 – 18.00, hétfőn 9.00 – 16.00
Belépés: legitimációhoz kötött, csak szakmai látogatók részére, csak 18 éven felülieknek
Pavilonok: 1, 3, 3A, 4, 4A, 5, 6, 7, 7A, 9
Bejárat: középső és keleti bejárat
Parkolás: déli, keleti és középső bejáratnál

Honlap: www.iwa.info

POWTECH

2022. augusztus 30. - szeptember 01.
A mechanikus gyártástechnológia és analitika világvására
 

A POWTECH a mechanikus gyártástechnológia és analitika legnagyobb világvására a por, granulátum és ömlesztett anyagok technológiájának területén. A szakvásáron az üveg-, az építőanyag- és a papíripartól kezdve a gyógyszer- és vegyiparon át az élelmiszeriparig bezárólag tájékozódhatnak a szakértők az ágazat jövőbemutató innovációról. A szakvásáron kiemelt hangsúlyt kapnak az energiahatékonyság, a fenntarthatóság, a kímélő feldolgozási megoldások és a folyamatoptimalizálás kérdései. A TechnoPharm szakvásárral már jól bevált vásárkoncepciót kialakítva egyéb értékes keretprogramokkal és konferenciákkal várják az érdeklődőket Nürnbergbe.

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 10.00 – 17.00
Pavilonok: 1, 2, 3C
Bejárat: középső bejárat
Parkolás: középső, déli és keleti bejáratnál


Honlap: www.powtech.de     

Stone+tec


Nemzetközi Terméskő és Kőmegmunkálási Szakvásár

A kétévente megrendezésre kerülő Stone+tec szakkiállítás és vásár idén is átfogó betekintést nyújt az érdeklődőknek a terméskövek, kitermelési és feldolgozási technikáik, valamint a sírkövek és kegyeleti kiegészítők széles témaköreibe. Fedezze fel az innovatív termékkínálatot és szerezzen értékes információkat a legaktuálisabb feldolgozási technológiákról vagy a holnap legfrissebb trendjeiről. 

Vásárinformációk
Nyitvatartás: 9.00 – 18.00, szombaton 9.00 – 17.00
Pavilonok: 3, 3A, 4, 4A, 5
Bejárat: keleti bejárat
Parkolás: középső, déli és keleti bejáratnál

Honlap: www.stone-tec.com