Messe Nürnberg

Nürnberg Messe – Hivatalos vásárképviselet Magyarországon

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara 2001 óta a Nürnbergi Vásártársaság hivatalos magyarországi képviselete. A vásárképviseleti tevékenység keretében a Kamara segíti a magyar vállalatok kiállítóként vagy látogatóként való részvételét a nürnbergi vásárokon.

Kiállítóink vásári részvételét - az előkészületektől kezdve egészen a részvétel megvalósításáig - teljeskörű szolgáltatásainkkal segítjük.Szakmai látogatóink számára elvégezzük a kötelező szakmai legitimációs folyamatot és igény esetén segítjük az online belépőjegyvásárlás folyamatát a vásárokra. 

Nürnberg Messe - A vásárterület

Üdvözöljük a világ 15 legjelentősebb vásárterületének egyikén, Nürnbergben! 

15 vásárcsarnok
176.000 m² -en évente közel 5500 kiállító
Európa top 10 vásártársasága és a világ 15 legnagyobb vásártársasága közé tartozik
Nemzetközi jelenlét: 120 nemzeti és nemzetközi szavásár és konferencia körülbelül 40 támogatott közösségi standdal Nürnbergben és világszerte
Leányvállalatai: Kínában, Észak-Amerikában, Brazíliában, Olaszországban és Indiában
A vásártársaság közel 50 képviseletből álló nemzetközi hálózattal rendelkezik, melynek szerves része a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara is. 

Évente több mint 27.000 kiállító és 1,13 millió látogató! Tartson velünk! 

Vásárok Nürnbergben

BIOFACH & VIVANESS

Bioélelmiszerek Nemzetközi Szakvására & Natúrkozmetikumok Nemzetközi Szakvására

A BIOFACH és VIVANESS tökéletes párost alkotnak a biotermékek piacán, így nem csoda, hogy a sikeres vásárduón minden évben különleges légkör uralkodik. A szakma egyik kihagyhatatlan eseményeként fontos üzleti találkozóhelyet biztosít az ágazat szakemberei számára, másfelől elengedhetetlen kiegészítője a sikeres pozícionálásnak. A világ vezető bioélelmiszer vására és a naturkozmetikumok nemzetközi szakvására egy fedél alá hozza a a szakembereket és a szakmát, a piacot  és a termékeket, az imageépítést és a PR-t, a tartalmat és a tudást valamint a politikát és a közvéleményt.

A vásár tematikája német nyelven itt található.

Honlap: www.biofach.de és  www.vivaness.de

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

KIÁLLÍTÓI LISTA 

Brau Beviale

Nemzetközi italgyártási és marketing szakvásár

A Brau Beviale szakvásáron belekóstolhat az európai italgyártás legújabb trendjeinek és technológiáinak kimeríthetetlen forrásába. A vásáron kiállítók innovatív módszereiket prezentálják a gyártás- és adagolástechnika, az iránymutató logisztikai megoldások, a magas minőségű italaplapanyagok és az újszerű terjesztési ötletek terén. A szakvásár átfogó programjával csillapítja tudásszomjat, piaci orientációt nyújt és párbeszédre ösztönöz. 

A vásár tematikája és célcsoportja itt érhető el német és angol nyelven. 

Honlap: www.brau-beviale.de 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

KIÁLLÍTÓI LISTA 

Chillventa

Nemzetközi hűtés-, klíma-, szellőzéstechnikai és hőszivattyú szakkiállítás

A hűtéstechnika ágazat továbbra is rohamosan növekvő tempóban fejlődik, így folyamatosan új innovációk, termékek és rendszerek kerülnek a piacra. A szakma legnevesebb vásárán mindezek bemutatásra kerülnek, a szakvásár széleskörű kínálatnak köszönhetően pedig minden kérdés megválaszolásra kerül a hűtés, klimatizálás, szellőzés és hőszivattyúk körül, ipari és kereskedelmi aspektusokból egyaránt. Az energiahatékonyság és a fenntarthatóság kiemelet témája a kiállításnak és a szakfórumokkal és konferenciákkal kiegészült értékes keretprogramnak.

Honlap: www.chillventa.de

KIÁLLÍTÓI LISTA 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

ECS - European Coatings SHOW

Ragasztás, tömítés, építőipari anyagok

Az ECS kínálati spektruma átfogóan tükrözi a festékek és lakkok színes világának innovációit. Kétévente ebben az időben találkoznak a festékek, lakkok, ragasztóanyagok, tömítőanyagok, adalékanyagok és nyomdafestékek és építőipari vegyianyagok készítői valamint ipari feldolgozók illetve a tudomány és kutatás képviselői, hogy szemtanúi lehessenek a coating piac legújabb fejlesztéseinek.

A vásár tematikáját itt találja. 

Kiállítóként venne részt? Előzetes költséghtervezéshez használja standkalkulátorunkat! 

Honlap: www.european-coatings-show.com

KIÁLLÍTÓI LISTA hamarosan! 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

embedded world

Kiállítás és Konferencia a beágyazott rendszerek technológiájáról

Az embedded world a beágyazott technológia világvezető nemzetközi szakkiállításaként kötelező program minden szakmabeli számára, aki embedded technológiák fejlesztésével, beszerzésével és alkalmazásával foglalkozik a hardwarek, softwarek, és az ezzel kapcsolatos szolgáltatások területén belül. Az évente megrendezésre kerülő konferencia és a szakvásár kombinációja összehozza a jelent és a jövőt ,elősegíti az innovációkhoz elengedhetetlen információcserét és lehetőséget ad a már meglévő étrékes kapcsolatok ápolására valamit újak kiépítésére. 

Kiállítóként venne részt a szakvásáron? Előzetes költségtervezéshez használja kalkulátorunkat! 

Honlap: www.embedded-world.de

KIÁLLÍTÓI LISTA 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

 

Enforce Tac

Nemzetközi kiállítás és konferencia a végrehajtás, biztonságtechnikai és taktikai megoldások témakörében

Az IWA OutdoorClassics szakvásárt megelőző két napon megrendezett Enforce Tac szakvásár kiállítói mindent felvonultatnak, amire csak a rendőrségnek, az igazságszolgáltatásnak, a vám-és pénzügyőrségnek illetve a fegyveres erőknek érdekes lehet; a legújabb fegyverek, legújabb fejlesztések, a legjobb minőségű szakhatósági kellékek, katonai ruházat és felszerelések, ballisztikus felszerelések és optoelektronika. Az Enforce Tac a hatósági  biztonsági és biztonságtechnikai felszerelésekre koncentrál, így az IWA kínálatát tökéletesen kiegészítve, az időbeli és térbeli közelségének köszönhetően a biztonságtechnikai termélek legszínesebb kínálatát vonultatja fel.

Az Enforce Tac kiállításon kizárólag rendőrségi, igazságszolgáltatási intézmények és hatóságok valamint egyéb fegyveres erők szakmai látogatói vehetnek részt.

Honlap: www.enforcetac.com

KIÁLLÍTÓI LISTA 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

EUROGUSS

A nyomásos öntészet nemzetközi szakvására

Az EUROGUSS két évenként kerül megrendezésre a nyomásos öntészet legnagyobb európai  szakvásáraként. Az ágazatot érintő legfontosabb innovatív megoldások kerülnek terítékre többek között az alumínium, a magnézium és a cink nyomásos öntészet keretén belül, de CNC marógépek, rapid prototyping, fémötvözetek, présöntőformák, perifériák, folyamatoptimalizálás, energiahatékonyság, anyagvizsgálat, öntőgépek vagy 3D-s nyomtatás témakörei is szerepelnek a szakvásár kínálatában. A szakmai keretprogramon számos ágazati információval és hazsnos tudással gazdagodhat. 

Honlap:  www.euroguss.de

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS hamarosan! 

KIÁLLÍTÓI LISTA hamarosan! 

FachPack

Nemzetközi csomagolástechnikai szakvásár
 

A FachPack nemzetközi csomagolástechnikai szakvásáron a csomagolástechnika, a logisztika és a felületnevesítés profijai találkoznak, hogy a vásár kreatív légkörében bővítsék szakmai ismereteiket, új kapcsolatokat építsenek vagy akár új, értékes beruházási lehetőségekre találjanakak. A FachPack megmutatja az arany középutat, hogyan lehet a költséghatékonyságnak és a vevői elégedettségnek egyaránt megfelelni, bemutatja a jövő trendjeit, technológiáit és a holnap vásárlóinak igényeit. Vegyen részt szakmai keretprogramjainkon!  A vásár részletes profilját itt találja. 

Kiállítóként szertene részt venni? Előzetes költségtervezéshez használja standkalkulátorunkat! 

Honlap: www.fachpack.de

KIÁLLÍTÓI LISTA

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

fensterbau frontale

Az ablak és homlokzattechnika vezető szakvására

A fensterbau frontale kínálata a teljes nemzetközi kínálatot tükrözi az ablak-, ajtó- és homlokzattechnika szegmenséből. Az ágazat legújabb innovációival egy fedél alatt ismerkedhetnek meg építészek, asztalosok, homlokzatépítők illetve a kereskedelem képviselői többek között a profilrendszerek, üvegezés, rögzítéstechnika, biztonságtechnika, gépek ésberendezések képviselői. A kétévente megrendezésre kerülő szakvásár társvására a HOLZ-HANDWERK faipari géptechnológia és gyártóeszközök európai szakvására.

Honlap: www.frontale.de

KIÁLLÍTÓI LISTA 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

FeuerTRUTZ

Nemzetközi tűzvédelmi konferencia és szakvűásár 

A FeuerTrutz Európa első olyan szakvására és kongresszusa, amely a passzív, aktív és szervezeti tűzvédelem megoldásait egyesíti. Ezen a nürnbergi rendezvényen a tervezők, hatósági szakértők, építészek, épületmérnökök, a hatósági szervek és tűzvédelmi hatóságok munkatársai, valamint a tűzvédelmi tisztek konkrét információkat kaphatnak, és megvitathatják a tűzvédelem és tűzvédelem innovatív megoldásait és termékeit. A FeuerTrutz több mint 9000 szakmai látogatóval és kongresszusi résztvevővel, valamint 315 kiállítóval a tűzvédelem vezető kiállítása Európában.

A nürnbergi FeuerTRUTZ a többi hasonló témájú vásárral ellentétben a tűzvédelmi megoldásokat három irányból, építőipari, technikai és szervezeti oldalról is lefedi. 

Honlap: www.feuertrutz-messe.de

KIÁLLÍTÓI LISTA 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

GaLaBau

Városi zöld- és szabadterületek nemzetközi szakvására

Európa vezető városi, szabadtéri és zöldterület tervezési, építési és ápolási szakvására változatos kínálatot és teljes piaci rálátást nyújt látogatóinak. A vásár részletes tematikáját itt találja. 

A szakmai keretprogram ezen a vásáron is rengetek érdekességel várja Önt. A programról itt tájékozódjon! 

Honlap: www.galabau-messe.com

KIÁLLÍTÓI LISTA 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS  

(E-Code belépő beváltása)

 

HOLZ-HANDWERK

Géptechnológia és Gyártóeszközök Európai Szakvására

A HOLZ-HANDWERK időpontját mindenki számára kötelezi felírni a határidőnaplóba, aki érdeklődik famegmunkáló gépek, a gyártóeszközök, a faalapanyaggok vagy felületkezelés iránt. A fensterbau frontale homlokzattechnikai szakvásárral egyidőben, tökéletes párost alkotva egy tető alá hozza a piacot, a termékeket, a szakmát és a szakértőket, tökéletes plattformot biztosítva ezzel az értékes üzleti kapcsolatok kialakítására.  

Honlap: www.holz-handwerk.de

KIÁLLÍTÓI LISTA

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

IWA OutdoorClassics

Nemzetközi Fegyverkiállítás és szakvásár – vadász-és sportfegyverek, biztonságtechnika

Az IWA OutdoorClassics  szakvásáron kiállító cégek újdonságaikkal és a legújabb trendek bemutatásával új üzleti lehetőségeket és célcsoportokat nyitnak meg a vadászat, lövészet, szabadtéri és sportfelszerelések, ruházati termékek és az optika piaca számára. A „New Product Center”-ben az ágazat legújabb termékeit ismerheti meg. Az IWA-t megelőző két napon az Enforce Tac Nemzetközi kiállítás és konferencia a várja a végrehajtás, biztonságtechnikai és taktikai megoldások szakértőit. 

Kiállítói információk: 

Jelentkezéshez kapcsolódó határidők

Építés és bontás 

Csarnokrajzok 

Honlap: www.iwa.info

KIÁLLÍTÓI LISTA

ONLINE JEGYRENDELÉS 

POWTECH

A mechanikus gyártástechnológia és analitika világvására
 

A POWTECH a mechanikus gyártástechnológia és analitika legnagyobb világvására a por, granulátum és ömlesztett anyagok technológiájának területén. A szakvásáron az üveg-, az építőanyag- és a papíripartól kezdve a gyógyszer- és vegyiparon át az élelmiszeriparig bezárólag tájékozódhatnak a szakértők az ágazat jövőbemutató innovációról. A szakvásáron kiemelt hangsúlyt kapnak az energiahatékonyság, a fenntarthatóság, a kímélő feldolgozási megoldások és a folyamatoptimalizálás kérdései. 

A vásár rendkívül színes keretprogrammal várja a látogatókat!

Honlap: www.powtech.de     

KIÁLLÍTÓI LISTA 

ONLINE JEGYRENDELÉS 

Stone+tec


Nemzetközi terméskő és kőmegmunkálási szakvásár

A kétévente megrendezésre kerülő Stone+tec szakkiállítás és vásár idén is átfogó betekintést nyújt az érdeklődőknek a terméskövek, kitermelési és feldolgozási technikáik, valamint a sírkövek és kegyeleti kiegészítők széles témaköreibe. Fedezze fel az innovatív termékkínálatot és szerezzen értékes információkat a legaktuálisabb feldolgozási technológiákról vagy a holnap legfrissebb trendjeiről. 
 

További információk: www.stone-tec.com

it-sa

Az IT biztonság európai vezető konferenciája és szakvására 

Az it-sa 2009 óta önálló kiállításként kerül megrendezésre a Nürnbergi Kiállítási Központban. Közel 300 kiállító 20 országból. A termékek és megoldások széles választéka, a számos különleges bemutatóhely és a Congress@it-sa lehetőséget nyújt a szakma számára, hogy eszmecserét folytasson a legaktuálisabb IT-biztonsági témákról. Az it-sa Expo&Congress mindössze tíz év alatt Európa legnagyobb IT-biztonsági megoldásokat kínáló szakvásárává nőtte ki magát, ami megerősíti annak szükségességét, hogy az IT-biztonság témájának saját éves platformot adjunk.

Szretene kiállítóként megjelenni? Látogasson el kiállítói honlapunkra! 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS 

KIÁLLÍTÓI LISTA